Lythat shkaktohen nga parazitët brenda trupit tuaj!

NËSE KENI LYTHA NË QAFË, SQETULLA DHE VENDET E TJERA - PARAZITËT PO JU HANË NGA BRENDA!

Komente: 194

Nëse një person ka lytha në lëkurë, kjo do të thotë që kolonitë e parazitëve vdekjeprurës janë vendosur në organet e brendshme dhe ngadalë po hanë mishin e tyre.

Sipas statistikave, më shumë se 1 miliard njerëz janë të infektuar nga parazitët. Mënyra më e mirë për të diagnostikuar infeksionin është prania e skuqjes së lythave.

Pyetjeve tuaja u përgjigjet:


Eksperte në parazitologji.

Përvoja e punës: mbi 15 vjet


Nga redaktori: Studiues dhe shkencëtarë ka zbuluar arsyen e vërtetë për shfaqjen e lythave në trupin e njeriut: infeksionet parazitare. Studimet e fundit kanë treguar se produktet jetësore të parazitëve janë toksikë dhe formojnë një mjedis të përshtatshëm në stomak për zhvillimin e baktereve. Pikërisht për këtë arsye, njerëzit e infektuar me parazitë mund të kenë lytha në trup.

Ne do ta diskutojmë këtë problem mjekësor me Eksperte në parazitologji D.


Eksperte në parazitologji: Po. Ne zëmë një nga vendet më të prekura për sa i përket infektimit parazitar. Kjo është për shkak të kushteve jashtëzakonisht të këqija mjedisore, mosveprimit të autoriteteve dhe indiferencës së publikut ndaj kësaj çështjeje.

Çdo vit, miliona njerëz vdesin për shkak të sëmundjeve të shkaktuara nga parazitët. Në të njëjtën kohë, nëse shikoni certifikatat e vdekjes, nuk do të shihni atje ndonjë “vdekje për shkak të parazitëve”. Përjashtimet janë shumë të rralla, këto janë situata kur është e pamundur të injorosh infeksionin parazit, për shembull, kur zemra është e bllokuar me parazitë. Nuk është në interes të autoriteteve lokale mjekësore të pranojnë nivelin e lartë të infektimit parazitar dhe faktin se rreth 89% e të gjitha vdekjeve shkaktohen nga parazitët. Përveç kësaj, sëmundjet e shkaktuara nga parazitët i detyrojnë njerëzit të shkojnë në klinika dhe të blejnë ilaçe të shtrenjta. Luhet një treg i madh. Shpresoj të mund të kuptoni se çfarë dua të them.


Korrespondenti: Eksperte në parazitologji, a janë lythat vërtet një shenjë e infeksioneve parazitare?

Eksperte në parazitologji: Po. Disa grupe kërkimore ranë dakord se produktet e sekretimit të parazitëve çojnë në shfaqjen e lythave në lëkurën e njeriut. Për më tepër, nëse shihni lytha në lëkurën tuaj, kjo do të thotë që parazitët tashmë janë vendosur në trupin tuaj dhe po hedhin vezë në mënyrë aktive. Do të thotë që çdo person që ka lytha në lëkurën e tij është në rrezik vdekjeprurës.

Dhe një herë, rreth 89% e të gjitha vdekjeve, përfshirë të ashtuquajturat 'natyrore', vijnë vetëm nga një arsye - parazitët, që e hanë ngadalë personin nga brenda.


Korrespondenti: Pra, zakonisht parazitët janë helminte që mund të çojnë në shfaqjen e lythave në lëkurë. Si mund të shkaktojnë vdekjen?

Eksperte në parazitologji: Në realitet, të mendosh se parazitët e një njeriu mund të jenë vetëm krimba është një keqkuptim i madh. Në organe jetojnë një numër i madh i llojeve të ndryshme të parazitëve, gjë që çon në larminë më të madhe të pasojave. Përveç kësaj, krimbat, ose më shumë helmintet, janë mjaft të rrezikshme. Ata shkatërrojnë zorrët, duke çuar në kalbjen e tyre dhe pastaj në rezultatin fatal. Meqë ra fjala, edhe helmintet janë të vështira për t'u zbuluar dhe eliminuar.

Së bashku me ta, ka mijëra parazitë që mund të jetojnë në mëlçi, tru, mushkëri, gjak dhe stomak. Dhe pothuajse të gjithë janë vdekjeprurës. Disa prej tyre fillojnë menjëherë të veprojnë në mënyrë agresive dhe të shkatërrojnë trupin. Parazitë e tjerë jetojnë pa u vërejtur derisa numri i tyre bëhet aq i lartë sa trupi nuk mund t’i rezistojë më, kështu që personi vdes. Ato shkaktojnë një sërë ndërlikimesh fatale: atak në zemër, tumore kancerogjene, cirrozë të mëlçisë, nefrit, dekompozim të veshkave, etj.

Në të njëjtën kohë, mund të them me besim se praktikisht të gjithë janë të infektuar nga parazitët. Ideja është se, shumica e tyre janë jashtëzakonisht të vështira për t'u zbuluar. Dhe kur pasojat e një infeksioni parazitar bëhen të dukshme, mjekët përpiqen vetëm të eliminojnë simptomat. Edhe gjatë autopsisë së një trupi, kërkohen teste speciale për të zbuluar parazitët. Të paktën për shumicën e tyre.

E vetmja simptomë universale që përcakton me saktësi një infeksion parazitar në trupin e njeriut janë lythat.


Korrespondenti: A mund të jepni disa shembuj specifik të rasteve të infektimit parazitar?

Eksperte në parazitologji: Mund t'ju tregoj për qindra raste të tilla. Por, ndoshta, unë do të përqendrohem në ata shembuj që demonstrojnë qartë rreziqet e parazitëve.

1. Situata përfundoi me një fund të lumtur. Pacienti ankohej për dhimbje barku herë pas here. Ekzaminimi tregoi se e gjithë zorra e tij ishte e bllokuar me krimba. Ata kishin bërë një ‘labirint’ atje dhe kishte filluar procesi i kalbjes e personi ishte afër sepsës. Gjatë operacionit, një pjesë e zorrëve u hoq, krimbat u pastruan dhe indet e kalbura u hoqën. Dhe pas një jave kujdesi intensiv, pacienti u ndje më mirë.

2. Mitra me një koloni parazitësh brenda. Fatkeqësisht, nuk u arrit të hiqej vetëm kolonia e parazitëve, pasi parazitët dhe larvat e tyre kishin mbushur plotësisht mitrën dhe e rritnin atë në vëllim, me disa herë. Prandaj, mitra duhej hequr. Gruaja u shpëtua. Për shkak se shkalla e helmimit të trupit ishte shumë e rëndë, ajo iu nënshtrua një terapie të specializuar pas heqjes së mitrës, por fatkeqësisht, ajo vdiq pas 3 vjetësh.

3. Cistet ekinokoksike të zemrës. Sëmundja u zbulua me shumë vonesë. Mjeku kujtoi se personi kishte thjesht sëmundje koronare të zemrës dhe anginë, por e vërteta ishte shumë më mizore. Kirurgjia ishte e padobishme dhe as trajtimi konservativ nuk ndihmoi. As transplanti i zemrës nuk funksionoi - nuk kishte dhurues. Si rezultat, pacienti vdiq pa u kthyer në vetëdije.


Korrespondenti: Si mund ta dijë një person që është i infektuar me parazitë?

Eksperte në parazitologji: Fatkeqësisht, nuk ka metoda të përcaktuara të diagnostikimit të parazitëve brenda njerëzve. Pjesërisht, kjo vjen për shkak të ekzistencës së kaq shumë llojeve të parazitëve (më shumë se 2000 lloje e të cilave janë të njohura), dhe pjesërisht për shkak të nivelit shumë të lartë të vështirësisë së zbulimit të tyre. Analizat e plota për parazitët mund të kryhen vetëm në vetëm disa vende në Ballkan dhe kushton shumë para.

Simptomat e para që tregojnë praninë e parazitëve në trup:

- Lytha;
- Fryma e keqe;
- Alergji (skuqje, lotim të syve, rrufë);
- Skuqje dhe skuqje në lëkurë;
- Ftohjet e shpeshta, dhimbja e fytit, bllokimi i hundës;
- Lodhje kronike (lodheni shpejt, pavarësisht se çfarë bëni);
- Dhimbje koke të shpeshta;
- Kapsllëk ose diarre;
- Dhimbje në kyçe dhe muskuj;
- Nervozizëm, pagjumësi dhe çrregullime të oreksit;
- Rrathë të errët, qese nën sy;

Nëse vërehet të paktën një nga simptomat, atëherë ka 99% mundësi që të ketë parazitë brenda trupit tuaj. Dhe ju duhet t’i hiqni qafe ata sa më shpejt të jetë e mundur!


Korrespondenti: Si mund të shpëtojnë njerëzit nga parazitët dhe të mbrohen?

Eksperte në parazitologji: Situata aktuale me produktet për trajtimin e infektimit me parazitë është mjaft problematike. Sigurisht, ekzistojnë disa ilaçe tepër të specializuara që mund të pastrojnë trupin nga helmintet. Ka ilaçe pak a shumë efektive kundër llojeve të caktuara të krimbave të zemrës dhe parazitëve të mëlçisë. Problemi kryesor me ta është se ato prekin vetëm një lloj të veçantë të parazitëve. Ndërsa secili person është i infektuar prej të paktën 7-8 llojesh të tyre. Nëse marrim numrat mesatarë, kemi 11-14 lloje parazitësh për secilin person të infektuar.

Deri më sot, ekziston vetëm një zgjidhje që na lejon të heqim qafe parazitët. Produkti anti-parazitar quhet Detoxic. Provat klinike kanë treguar rezultate të mahnitshme. Eksportimi i produktit është i ndaluar derisa të sigurohet plotësisht për të gjithë popullsinë Ballkanase.


Korrespondenti: Çfarë e bën Detoxic kaq të veçantë? Cili është ndryshimi midis këtij produkti dhe produkteve të tjera anti-parazitare?

Eksperte në parazitologji: Siç e thashë, deri më sot, kjo është zgjidhja e vetme anti-parazitare që funksionon në të gjithë botën. Ajo ndihmon për të hequr qafe plotësisht parazitët. Kjo është arsyeja pse ajo është aq e kërkuar nga rrjeti ndërkombëtar i farmacive dhe kompanive farmaceutike. Krahasuar me produktet e tjera anti-parazitare, ajo punon drejtpërdrejt kundër të gjithë gamës së parazitëve që mund të infektojnë trupin e njeriut. Duke marrë parasysh problemet me diagnozën, ky produkt ju lejon të pastroni në mënyrë efektive të gjithë trupin. E përmenda më parë se është pothuajse e pamundur të zbulosh se çfarë lloj parazitësh kanë infektuar trupin. Dhe Detoxic shkatërron dhe heq të gjithë parazitët që jetojnë kudo në trup - nga truri dhe zemra tek mëlçia dhe zorrët. Asnjë produkt tjetër i disponueshëm nuk është i aftë për këtë.

Përveç kësaj, ky nuk është një produkt kimik, por një produkt plotësisht natyral, i cili eliminon reaksionet alergjike, çekuilibrin e florës së zorrëve dhe problemeve të tjera që mund të lindin kur trajtoni një sëmundje me pilula konvencionale, duke e bërë trupin të përpunojë shumë përbërës të ndryshëm kimikë.

E RËNDËSISHME! Prodhuesi ka filluar një program të veçantë, falë të cilit produkti tani është në dispozicion me 50% zbritje!

Kjo është një ofertë e kufizuar. Detoxic origjinal mund të porositet në faqen zyrtare të internetit ME 50% ULJE!1. Efektiviteti i Detoxic u llogarit duke përdorur teknikën standarde (raporti i numrit të shërimeve kundrejt numrit të përgjithshëm të pacientëve në një grup prej 100 personash që janë trajtuar me Detoxic):

- Eliminimi i helminteve dhe vezëve: 99%
- Normalizimi i funksionit dhe gjendjes së pankreasit: 80%
- Eliminimi i dermatitit alergjik: 90%
- Eliminimi i gastritit, ulçerave, diarresë: 90%
- Eliminimi i anemisë: 99%
- Eliminimi i lythave dhe krimbave: 99%.

2. Nuk është vërejtur asnjë efekt anësor negativ, përfshirë reagimet alergjike.

3. Detoxic njihet si produkti kryesor për luftimin e parazitëve brenda trupit të njeriut.


Detoxic është i certifikuar nga agjenci të ndryshme në Evropë. Provat klinike kanë konfirmuar plotësisht të dhënat britanike. Francezët madje kanë raportuar një përqindje më të lartë të shërimeve. Për momentin, ciklet e kërkimeve klinike në Kinë, Amerikë dhe Gjermani janë në përfundim. Vendet kanë shprehur një interes shumë të madh për produktin. Të gjitha testet pa përjashtim kanë treguar se produkti ka një nivel jashtëzakonisht të lartë të efikasitetit.

Korrespondenti: Mendoj se lexuesit tanë do të dëshironin të dinin se ku ta blejnë Detoxic me zbritje?

Eksperte në parazitologji: Kjo është një ofertë me kohë të kufizuar. Dhe tani është në dispozicion vetëm për rajone të veçanta. Siç e përmenda më parë, Detoxic mund të blihet me 50% zbritje.

E vetmja gjë që ju duhet të bëni për të marrë Detoxic është të lini një kërkesë në faqen e internetit, duke specifikuar emrin dhe numrin tuaj të telefonit në mënyrë që operatori të mund t'ju kontaktojë. Nëse shihni se ekziston një mundësi për të lënë një kërkesë, kjo do të thotë që ka akoma produkt në magazinë. Unë personalisht garantoj që të gjithë njerëzit që kanë lënë kërkesa në faqen e internetit do ta marrin porositë e tyre.


Korrespodenti: Eksperte në parazitologji, do të dëshironit t'u thoni diçka lexuesve tanë para se të përfundojmë intervistën tonë?

Eksperte në parazitologji: E vetmja gjë që dua të them është, kujdesuni për shëndetin tuaj. Ju nuk mund të dyshoni për këtë, por parazitët jetojnë brenda jush me një probabilitet prej 97-98%. Ato mund të jenë kudo - në gjak, zorrë, mushkëri, zemër, tru. Parazitët po ju hanë nga brenda ndërsa helmojnë trupin tuaj në të njëjtën kohë. Si rezultat, shfaqen probleme të shumta shëndetësore që mund të zvogëlojnë jetën tuaj me 15-25 vjet. Unë madje nuk do të përmend problemin e vdekjeve të papritura, i cili zakonisht shoqërohet me efektet e parazitëve në trupin e njeriut. Mos prisni sa të jetë tepër vonë. Pastroni trupin tuaj tani.


E rëndësishme! Shkencëtari arriti në përfundimin se është koha më e mirë për të filluar trajtimin. Efekti i produktit rritet. Rimëkëmbja ndodh 47% më shpejt se në çdo kohë tjetër të vitit.

Vëmendje!

Portali ynë u ofron lexuesve një zbritje promovuese për të blerë Detoxic. Provoni fatin tuaj duke shtypur butonin SPIN. Nëse jeni me fat, do të jeni në gjendje ta blini këtë produkt me një çmim më të ulët se zakonisht! Paçi fat!

SPIN

ZBRITJE 9600 ALL 4800 ALL

Porositni këtë produkt me një çmim të zbritur para se kjo ofertë t'u jepet lexuesve të tjerë! Zbritja juaj do të skadojë pas:
09 : 47

Duke klikuar butonin "porosi", ju konfirmoni që keni lexuar Politikën e Privatësisë dhe Termat dhe Kushtet dhe jepni pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave tuaja personale.

By clicking the "order" button you confirm that you have read Privacy Policy and Terms&Conditions and give your consent to the procession of your personal data.

*Produkti i reklamuar është një shtesë ushqimore. Shtesat ushqimore janë produkte të destinuara për të plotësuar dietën.

Vini re, promovimi i zbritjes prej 50% është i kufizuar deri në

Urime!

Ju merrni një zbritje prej 50% në blerjen e Detoxic!

Ok
194 komente sot
Ana F.
Unë e mora ta provoj këtë produkt. Kisha shumë lytha në qafë dhe sqetulla. Ditën e pestë mund të them se numri i tyre u zvogëlua. Gjithashtu, stomaku im ndihet më mirë.
një orë më parë
Ami R.
Unë gjithashtu porosita Detoxic për veten time. Ajo mbërriti me postier të nesërmen. Kisha shumë lytha në qafë. Fillova ta merrja dhe nuk e keni idenë se çfarë filloi të dilte nga unë ... Unë as që mund ta imagjinoja një sasi të tillë krijesash që jetonin diku në zorrën time. As nuk dua ta mendoj tani ... është e tmerrshme!
një orë më parë
Jani U.
Shokë, a mund ta imagjinoni? Unë pashë krimba në barkun e foshnjës time. Sa e neveritshme!! U tmerrova. Shoqja ime kishte të njëjtin problem pak kohë më parë dhe ajo më rekomandoi që të provoja Detoxic. Unë menjëherë bëra një porosi në faqen zyrtare të internetit. Shumë krimba të vdekur dolën nga trupi i fëmijës tim! Pasi mbaruam kurën, shkuam te mjeku dhe ai tha që foshnja nuk kishte më helminte. Detoxic bëri mrekulli. E mira është që djali im as nuk e kuptonte që kishte probleme. Ja çfarë pashë në fillim (jo për personat me zemër të butë!):
një orë më parë
Andi J.
Shumë faleminderit! Kur fillova të marr Detoxic nuk mund ta imagjinoja se do të kisha ndonjëherë një rezultat të tillë. Nuk kam më dhimbje në stomakun tim (unë mendoj se diçka jetonte atje), as gulçim dhe lythat u zhdukën. Dhe tani, në moshën 53 vjeçare, ndihem më mirë sesa çdo 30-vjeçar. Faleminderit që u treguat njerëzve për problemin. Ata nuk do të kishin dëgjuar kurrë informacione kaq të vlefshme nga terapisti i tyre.
një orë më parë
Eksperte në parazitologji
Andi, faleminderit për komentin tuaj.

Përshëndetje, Eksperte në parazitologji
një orë më parë
Aleks
Unë e provova Detoxic vetë. Efekti është thjesht i mahnitshëm. Ndihem i ri dhe i shëndetshëm. Sistemi im imunitar është forcuar ndjeshëm gjatë 8 muajve që kur kam filluar kurën trajtimit. Që atëherë nuk jam ndier kurrë më mirë! Më parë, unë vetëm mund të ëndërroja për rezultate të tilla. E rekomandoj shumë.
një orë më parë
Gjergj
Kohët e fundit pashë një dokumentar të BBC-së për parazitët. Dhe ky produkt u përmend. Ata thanë se ishte zgjidhja më e mirë anti-parazitare në botë.
një orë më parë
Natalja
Unë sapo e bëra porosinë time. pakoja duhet të mbërrijë brenda vetëm një jave. mezi pres ta marr!
një orë më parë
Andon
Më parë kisha dhimbje koke dhe lytha. Kam marrë Detoxic për disa javë dhe problemet janë zhdukur. Tani nuk rri dot pa penduar... Çfarë jetonte brenda trupit tim?
një orë më parë
Ani
Gjyshja më mësoi se si të shpëtoj nga parazitët duke përdorur pelin. E gjithë familja ime e pi atë, dhe, e dini, funksionon! Por ... nuk ndihmon me lythat. Unë porosita Detoxic. Tani nuk kam asnjë problem me lythat! Meqë ra fjala, të gjithë kemi hequr dorë nga ajo pelina e hidhur dhe kemi filluar të marrim Detoxic. Ka të njëjtin efekt, dhe çmimi është shumë i volitshëm, dhe është shumë më i përshtatshëm për t'u përdorur. Dhe tani është me zbritje!
një orë më parë
Mishel J.
Është një intervistë shumë interesante, faleminderit! Ju po u hapni sytë njerëzve!
një orë më parë
Xheni
Po sikur të jetë një mashtrim? Pse shitet vetëm në internet?
një orë më parë
Eugen
Pajtohem me të gjitha këto komente. Kur fillova ta merrja, filluan të dalin disa krijesa të shëmtuara nga trupi im. Më zuri paniku dhe shkova tek mjeku. Ai e pa dhe tha që ato ishin parazitë të mëlçisë. Dhe nëse s’do të ishte për Detoxic, ata mund të më kishin vrarë brenda 2 ose 3 viteve.
një orë më parë
Luka
Xheni, a e ke lexuar artikullin apo hiç? Për çfarë mashtrimi po flet kur pagesa bëhet gjatë dorëzimit? Unë e porosita atë dhe u dërgua me postier. Kam kontrolluar gjithçka, dhe pastaj kam paguar paratë. Gjithçka shitet në internet tani, nga rrobat dhe këpucët te pajisjet dhe mobiljet e ndryshme.
një orë më parë
Enxhi
Produkt i mrekullueshëm. Edhe gruaja ime dhe unë e morëm atë, dhe të dy vumë re një përmirësim të madh shëndetësor. Ndihet sikur u bëmë më të rinj, morëm më shumë energji ... Kur shpëton nga parazitët, ndihesh si një person krejtësisht i ri!
një orë më parë
Aleks B.
Pasi lexova të gjitha komentet vendosa ta porosis një për vete :)
një orë më parë
Mari
Ju nuk do ta besoni por unë gjithashtu kisha të njëjtin problem: mungesë të vazhdueshme energjie dhe gjallërie, isha gati të hiqja dorë ... por, falë zotit, zbulova për Detoxic. Detoxic është një produkt vërtet çudibërës.
një orë më parë
Stela
Faleminderit për këshillën. Është koha për të pastruar trupin, të paktën një herë në jetë. Unë kurrë nuk e kam bërë më parë, por mendoj se jeta ime do të jetë më e mirë pa parazitë :-) Jam shumë e sigurt që i kam në trup. Është e lehtë të marrësh parazitë.
një orë më parë
Julia
Faleminderit, Eksperte në parazitologji që na tregove në lidhje me këtë produkt. Krijesa të tmerrshme filluan të dilnin nga unë ... Po!

Pakoja arriti shumë shpejt.

një orë më parë
Eksperte në parazitologji
Julia, të lutem! A mund të më thuash, të lutem, sa zgjati trajtimi juaj?

Përshëndetje, Eksperte në parazitologji
një orë më parë
Julia
Rreth 15 ditë.

një orë më parë
Eksperte në parazitologji
Faleminderit, Julia.

Përshëndetje, Eksperte në parazitologji
një orë më parë
Helena
Rezultati thjesht tejkaloi pritjet e mia. E gjithë kura zgjati 1 muaj, tani ndihem 20 vjet më e re.
57 minuta më parë
Meli
Sapo mora pjesë në programin special të promovimit.
Kushtet janë të shkëlqyera, nxitoni!
Operatori më telefonoi për të konfirmuar porosinë pothuajse menjëherë. Është e tmerrshme të jetosh me krimba brenda teje.
55 minuta më parë
Alisa
Fëmija im u shtrua në spital për shkak të helminteve. Mjekët nuk e ndihmonin dot. Detoxic është e vetmja gjë që e ndihmoi. Shumë faleminderit!
53 minuta më parë
Xhesi
E pashë produktin në një farmaci private, kushtonte 300 dollarë! Për fat të mirë, unë e kam porositur atë me një zbritje nga faqja zyrtare e internetit.
48 minuta më parë
Eksperte në parazitologji
Xhesi, farmacitë gjithashtu po përpiqen ta shesin produktin. Ata fitojnë para të mëdha nga njerëzit e zakonshëm.

Përshëndetje, Eksperte në parazitologji
36 minuta më parë
Kamila
Kam përdorur Detoxic për 2 javë. Ndihem plot energji. Më parë, kam ecur si një plakë gjysmë e vdekur haha! Produkti është i shkëlqyeshëm!
44 minuta më parë
Maks
Sapo e bëra një porosi. Shpresoj ta marr.
39 minuta më parë
Eksperte në parazitologji
Maks, sigurisht që do ta merrni, ka akoma 87 pako në gjendje.

Përshëndetje, Eksperte në parazitologji
36 minuta më parë
Sabrina
Kam lexuar artikullin dhe menjëherë vendosa ta porosis. Kam pothuajse të gjitha simptomat, përfshirë lythat.
31 minuta më parë
Mari
Shokë, më thoni ku e keni blerë? Nuk shitet në farmaci dhe kam frikë mos biem në ndonjë rrjetë të rremë.

27 minuta më parë
Eksperte në parazitologji
Detoxic mund të porositet VETËM në faqen zyrtare të internetit. Thjesht klikoni në lidhjen e mësipërme! Si pjesë e një programi të veçantë, Detoxic tani shitet me zbritje, prandaj nxitoni që të mos e humbisni zbritjen!
Dhe, ju lutem, kini kujdes nga produktet e kopjuara.

Përshëndetje, Eksperte në parazitologji
15 minuta më parë
Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, më kontaktoni dhe unë do t'ju ndihmoj.
Merita H.
Unë do t'i përgjigjem pyetjes tuaj.
Prisni, Merita po shkruan...
Përshëndetje! Për çfarë doni ta përdorni Detoxic? Shpjegoni problemin tuaj ose pyesni se çfarë doni të dini rreth Detoxic.
Më lejoni t'ju jap një konsultë të hollësishme përmes telefonit. Ju lutemi plotësoni këtë formular.